top of page

Vorm op basis van functie

Maximale flexibiliteit, geschikt voor elke situatie

De minimale diepte, de juiste kleur, het perfect gladde oppervlak, de volledige metalen behuizing,... Dit is een product dat duidelijk werd ontworpen om perfect in elk interieur te passen en in alle discretie optimaal te presteren. Zowel de horizontale als de verticale uitvoering werd in de kleinste details verzorgd, zodat de vorm en de functie perfect op elkaar zijn afgestemd.

In het productassortiment dat nu nog completer is dan ooit tevoren, vind je gegarandeerd het best geschikte model voor elk type installatie: bovenaan de muur, laag boven de vloer, in de hoek of naast een vensterdeur,... Het enige dat je nodig hebt, is een buitenmuur of contact met een buitenzijde.

Je vindt dan de perfecte plaats voor de 2.0

thumbnail_20220628_120724_edited.jpg
thumbnail_Screenshot_20220504-091749_Word.jpg
thumbnail_Screenshot_20220504-091740_Word.jpg

 Ons aanbod 

 INNOVA 2.0 Horizontaal 12 HP. ELEC. 

thumbnail_Screenshot_20220504-111906_Word.jpg

Met geïntegreerde elektrische weerstand

Dit type is de ideale oplossing voor de meest voorkomende woonsituaties en huishoudelijke behoeften.

De top van eenvoud binnen handbereik.

ELEC betekent dat we met een extra geïntegreerde elektrische weerstand werken. Bij dit type is de warmtepomp ingebouwd met een extra elektrische weerstand van 1 KW. Deze extra weerstand begint automatisch te werken zodra de buitentemperatuur heel laag zakt of wanneer een ruimte snel opgewarmd moet worden.

 INNOVA 2.0 Horizontaal 15 HP. 

thumbnail_Screenshot_20220504-102818_Word.jpg

Er was nog nooit zo'n krachtige 2.0

Meer vermogen nodig? Hier is 2.0 15 HP.

Met gaten van 202 mm.

Waarbij alle andere afmetingen gelijk zijn, levert de 2.0 15 HP optimaal vermogen met altijd dezelfde prestaties en geluidsnormen. Geschikt voor grotere ruimtes.

 INNOVA 2.0 Verticaal 12 HP. 

foto reclame verticaal.jpg

Ideaal voor een beperkte ruimte

De verticale uitvoering van de 2.0 12 HP is maar 500 mm breed. Maar behoud alle kenmerken van het horizontaal model.

Dit is de ideale oplossing voor ruimtes waar je geen horizontale oplossing kunt installeren, bijvoorbeeld tussen 2 ramen of in een hoek.

 INNOVA 2.0 Horizontaal mini 9 HP. 

thumbnail_Screenshot_20220504-102828_Word.jpg

Zo klein, zo ecologisch

Als de ruimte peberkt is, past de 2.0 MINI met een breedte van 81 cm als gegoten en dat volgens dezelfde normen op het vlak van prestaties en geruisloosheid.

Stijlvol, slank en stil

Te vaak gaat airconditioning gepaard met een logge installatie en lelijke condensatie-units. 2.0 is de INNOVA-airconditioner zonder buitenunit, ontworpen om naadloos in de bestaande woonomgeving op te gaan en met uitstekende energieprestaties. Hij verdwijnt bijna letterlijk uit het zicht om de esthetische impact te beperken. Het ontwerp is tot in de kleinste detail bestudeerd om als een echt meubelstuk door te kunnen gaan: dun en compact

2.0 werkt als airconditioning in de zomer en als warmtepomp voor verwarming in de winter.

Beide functies, in dezelfde uitvoering, dus goed voor alle seizoenen.

Welk weer het ook wordt, warm of koud, met de INNOVA 2.0 aircoheater kan je alle weerstomstandigheden aan.

De INNOVA 2.0 is een nieuwe manier om lucht in gebouwen te behandelen op basis van monoblock-technologie en DCinverter-technologie voor optimale prestaties.

De aircoheater 2.0 is een volwaardig en compleet verwarmingssysteem, dat ook bij extreme weersomstandigheden uitstekend blijft werken.

Klik hier 

bottom of page